Stilianos Babauszoda

StilianosStilianos BABAUSZODA

Magyarország és talán a világ első babauszoda franchise rendszere vagyunk, amelyet azért hoztunk létre, hogy a gyermekek számára minél több olyan helyet biztosíthassunk, amely mind környezetében, mind a foglalkozás összetételében a gyermekek érdekeit tartja szem előtt.

2007-ben nyitottuk meg uszodánkat a 16. kerületben azzal a céllal, hogy végre egy tiszta és biztonságos helyet teremtsünk a gyermekeknek babaúszás terén.

Stilianos 1A gyermekek tiszta és biztonságos körülmények között élvezheti e speciális babaúszás örömeit. Medencéink vize klórmentes, így nem irritálja a babák szemét, bőrét. Tisztántartására UV fényes és active oxigénes fertőtlenítést alkalmazunk, ami azért nagyon fontos, mert az UV fény által 24 órán keresztül tisztul a medence vize, nem csak a vegyszeres adagolást követően. Az UV fényes fertőtlenítés egy teljesen tiszta technológia, amely ártalmatlan az emberekre, állatokra és a vízi életre, fertőtlenítési melléktermék nem keletkezik. Nagyon hatékonyan és véglegesen elpusztítja gyakorlatilag az összes mikroorganizmust, beleértve azokat is, melyek ellenállnak a klórnak. A medencét csakis a babák és szüleik vehetik igénybe, így mindenki fokozottan odafigyel a higiéniára. Meleg pelenkázó helyiség, járóka, szoptató sarok, női-férfi öltöző várja a szülőket, ahol akár egyedül is elboldogul az apróság öltöztetésével.

Stilianos 2A Stilianos babauszoda egyedülálló babaúszás programmal várja a kisgyermekeket. A foglalkozások során a hangsúly, az apróságok vízben történő, játékos fejlesztésén van, amely által számos képességük fejlődik, valamint javul a gyermek motorikus készsége, az izomzat mozgékonysága és az egyensúlyérzék. A babák az órák során önbizalomra tesznek szert és megbarátkoznak a vízzel.

Mi ezt az eszmét szeretnénk népszerűsíteni és a babaúszásról alkotott véleményeket áttolni egy pozitív irányba. Minél több ilyen helyet szeretnénk teremteni, amivel hozzájárulhatunk a gyermekek egészséges fejlődéséhez, víz szeretetéhez és egy víz biztos, boldog emberke neveléséhez.Stilianos 3

  • klórmentes víz
  • baba barát környezet
  • kiscsoportos foglalkozás
  • speciális babaúszás
  • családias hangulat
  • bio baba szauna

Elérhetőségek:

Varga Vivien (Uszodavezető, vezető oktató) 30 207 26 66

Recepció, időpontfoglalás: 30 393 50 10
cím:1162 Budapest Hermina út 60.

Web: www.sbu.hu