Chandra Masszázs Szépség és Egészség Központ XVI kerületben

Chandra Masszázs, Szépség és Egészség Központ 16. kerület

Változz a Holddal és tested, lelked egymásra a talál! A Chandra Központ megnyitotta kapuit a 16. kerületben mindazok előtt, akik a mindennapi élet forgatagából egy olyan sziget békés világába vágynak, mely csupán egy karnyújtásnyira van tőlük, de lelki-szellemi utazást és testi megújulást ad.

Segítünk, legyen szó akár fájós háta lazításáról, alakjának formálásáról, arcának frissítéséről. Esetleg egy kis Indiára vágyik? Próbálja ki ayurvédikus masszázsunkat, vagy relaxáljon a hangok mély világában.

Szalonunk masszázzsal, alakformálással, az arc szépítésével foglalkozik, a test és a lélek harmóniájának megteremtésére pedig jóga foglalkozásokat tartunk a kismamák és a babák-mamák részére.

Chandra Központ XVI kerület KismamajogaA kismamajóga a klasszikus ászanákat adaptálja és ötvözi a természeti népek várandósság alatt alkalmazott mozdulataival, mely gyakorlatok és a meditáció elősegítik a babavárás természetes megélését és testileg és lelkileg is felkészítenek a szülésre. Orvosi felmérések alapján pedig azok a babák, akiknek édesanyjuk a várandósság alatt jógázik, nyugalommal és biztonsággal érkeznek a világra. A kismamajóga folytatásaként illetve ahhoz hasonlóan a babás jóga jótékonyan támogatja a mamákat és a babákat testi, lelki és szellemi síkon egyaránt. Segít a mamáknak a szülés utáni regenerációban, a fizikai és mentális kondíció visszaszerzésében, a szülés utáni depresszió elkerülésében. A baba-mama jóga fejleszti a babák mozgásszervi, idegrendszeri és értelmi képességeit.

Chandra Központ XVI kerület MasszázsMasszázsaink között megtalálható a svéd, aromaterápiás energetizáló, ayurvédikus masszázs, de relaxációs, lazító, fogyasztó kezeléseket is kínálunk.
Megemlíteném magát az ayurvédát, mint az élet tudományát, mely egy ősi módszer, amellyel az egyensúlyát vesztett szervezetet az egyénnek megfelelő legjobb terápiával kezelhetjük. Alapja az egyedi testtípus meghatározás, mely tulajdonképpen befolyásolja alkatunkat és mentális tulajdonságainkat is. A kiválasztott egyedi olaj és a speciális ayurvédikus masszázsfogások a lehető legjobban beindítják a méregtelenítő folyamatokat és táplálják a szöveteket. Ismerd meg saját típusod és élj egészségesebben!

Válogathat a hagyományos és legújabb technikájú alakformáló, méregtelenítő kezeléseink közül (oxigénterápia, izomstimulálás, rádiófrekvenciás zsírbontás-feszesítés, vákuum).

Arcát magas minőségű és válogatott hatóanyagú termékekkel kezeljük. Fontos számunkra a megfelelő minőségű anyagok használata, és előtérbe helyezzük a parabén és kőolajszármazékoktól mentes krémek használatát.
Testi és szellemi műhelyként pedig a tudatos életvezetésre vágyó emberek mellett az ezotéria, okkult tudományok érdeklődői is találhatnak itt kedvükre való foglalkozást, tanfolyamot.
Rendszeresen szervezünk nyílt napokat, egészségnapokat, ahol különböző egészségmegőrző előadáson, jóga foglakozáson, sminkelésen és próbakezelésen vehet részt.

Chandra Központ XVI kerület ajándék

Ajándékozz relaxáló, szépítő, nyugtató kezeléseket Karácsonyra!

Szolgáltatásaink:

 • Masszázs: Aromaterápiás masszázs, Svédmasszázs, Ayurvédikus masszázs, Fogyasztómasszázs, Arc-és fejmasszázs, Féldrágakő-lávakő arcmasszázs
 • Oxigénionterápia
 • Hangterápia
 • Kristálygyógyászat
 • Testkezelés (vákuum, testtekercselés, organique spa rituálé)
 • Rádiófrekvenciás kezelés (arcra-testre)
 • Organikus arckezelések (bio termékekkel)
 • Professzionális hámlasztás
 • Mezo-dermaroller, mezoterápia
 • Henna festés
 • Csillámtetoválás
 • Tanfolyamok
 • Hangmeditáció
 • Jóga ( hatha, kismama, baba-mama)

Várunk Mindenkit szeretettel!

Chandra Központ XVI kerület

Változz a Holddal….

Chandra Központ:
Cím:1162 Budapest, Rozsos utca 42. (Csömöri út-Rozsos u. sarok)

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek: 9- 20h,
Szombaton:10-14h (megbeszélés alapján)
Telefon: +36-20-975-95-07

E-mail: info@chandra.hu
Web: www.holdmasszazs.hu