Csizmás Kandúr Játszóház

Csizmás Kandúr Játszóház XIV kerület Zugló

CSIZMÁS KANDÚR  JÁTSZÓHÁZ  – AHOL  JÁTÉK AZ ÉLET

Budapest XIV. kerületében a Fogarasi Üzletház tetőszintjén található játszóházunk, a Csizmás Kandúr Játszóház, mely 2014. januárjában nyitotta meg  kapuját.

A világos, tágas terekben  a gyermekek Csizmás Kandúr  varázslatos  mesevilágába csöppennek. Már a recepciónál egy óriás méretű, forgatható Csizmás Kandúr fogadja kis vendégeinket, emellett számos színes fajáték kínál izgalmas szórakozást. A művészi értékű fajátékokat Kő Boldizsár képzőművész, a Millenáris Park – Zöld Péter Népmese játszótér alkotója tervezte.

A színes, vidám fajátékok mellett csúszda,trambulin, pörgettyű, labirintus, zenesarok, babaszoba, lengőkötél, ringató és hajóhinta várja a gyermekeket. A galériában elhelyezett képek helyettünk beszélnek.

A recepciónál található büfénkben kávé, üdítő, csokoládé is vásárolható. Munkatársaink gyermekszeretők, kedvesek, figyelmesek. Az eddig ide látogató vendégeink szinte azonnal megszeretik játszóházunkat családias, vidám hangulata és árai miatt .

http://www.csizmaskandurjatszohaz.hu/galeria.htm

Márciustól heti rendszerességgel tartunk  kiscsoportos foglalkozásokat, mozgásórákat, nyelv és zenés foglalkozásokat, kézműves szakkört. A foglakozások mellett vállaljuk születés-névnapi bulik szervezését. Részletek a honlapon találhatók.

A  XIV. kerületi lakosok, akik Zugló kártyával rendelkeznek igénybe vehetik a belépődíjnál  az általunk nyújtott 20% -os kedvezményt, az akciós napok kivételével.

Nyitvatartás: a hét minden napján 10-20 óráig
Cím: 1148 Fogarasi út 47-51  /Fogarasi Üzletház  legfelső szintjén
Honlap: www.csizmaskandurjatszohaz.hu
Telefon:+361 426 62 30
Facebook: www.facebook.com/cszmaskandurjatszohaz

MINDENKIT  SZERETETTEL  VÁRUNK !

Csizmás Kandúr Játszóház